HTML

Patkánykodások

  • bogymon: Mit olvasok/unk, ha nem lesz hatvanypatkany.blog.hu? (2010.01.02. 13:01) A végtelenbe -- és tovább (Akik elmentek, 2009)
  • ShitIron: Üdv. Én amondó vagyok, hogy a halál után az van, mint mikor még meg se születtünk. Nincs semmi túlvilág csak vége és kész. (2009.12.19. 19:20) A Fehér Fény
  • llindus: jelenet: széchenyi tér, cuncimókus anyuka és kisgyerek, már totyog, de még nem beszél. anyuka: "gyere, kicsim, eszünk valamit a mekdonáldszban. gyerek: (szeretné reprodukálni, amit az anyja mondott) "Donnó...". mire anyuka kedves-korholó hangon kor... (2009.11.04. 12:01) A McDonalds nélküli ország
  • llindus: ugyanmár! de most komolyan... és egyébként is: a tojásos-békönös mekreggeli egyszerűen divine. ha tehetném, minden nap ezzel indítanék. kivéve persze, ha lángos van reggelire;) (2009.11.03. 23:38) A McDonalds nélküli ország
  • Hatványpatkány: A komoly félelmek kezdenek igazolást nyerni Shaq-et illetően az idénykezdő pár meccs után... Még a jámbor, agyonsérült (de egyebekben kiváló és nagyon szimpatikus) litván óriás: Ilgauskas is jobb nála egyelőre. 2009 van, nah. Nem 2002. Ezt én is ... (2009.11.03. 17:17) NBA Playoff 2009 – A nagydöntő
  • Hatványpatkány: Mohamed úgy döntött, továbbra sem jön a hegyhez, mert kicsi neki a leszállópálya (Puskás Stadion). Mr. McGuiness: ennél jobb kifogást nem sikerül előhalászni az iszákból? (2009.11.03. 16:21) U2-Zágráb-2009. 08. 09.
  • Hatványpatkány: Mi az, hogy "dölgött"? Valami nor-végét járó ló? (2009.10.21. 22:43) Meghülyült az A-ha
  • Gerry.: Hogy hívják a dölgött skandináv lovat? Osz-ló. Én kérek elnézést. (2009.10.18. 12:07) Meghülyült az A-ha
  • Hatványpatkány: Szerintem pedig épp a vallás akar tudománypótlékként fellépni (ld. kreacionizmus vs Darwin). Mellesleg, a "senki nem jött vissza, tehát ki mondaná meg, hogy nincs mennyország"-alapú logika azért nem jó, mert akkor pl. minden vallás megkérdőjelezhet... (2009.10.15. 20:03) A Fehér Fény
  • DepecheM: @Hatványpatkány: Azért merészeltem mindezt feleslegesnek, sőt SPEKULÁCIÓnak minősíteni, mert amíg senki nem jön vissza a túloldalról, addig a TAPASZTALATI tudomány (mert ez mi más lenne?) semmi bizonyosat nem állíthat. Mellesleg a szándékból, illet... (2009.10.13. 13:32) A Fehér Fény
  • Utolsó 20

Korábbi rágcsálnivalók

Korábbi rágcsálnivalók

A Patkány Éve

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

2008.07.21. 19:25 Hatványpatkány

Mese a női test szépségéről

Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy fiatal nő. Igazi bombázó volt: karcsú alakja, kreolbarna bőre, kerek mellei, feszes feneke, kék szeme, barna haja, hosszú lábai megbabonáztak minden férfit, aki meglátta.

            Egy nap elment kocogni, hogy testét ezzel is formában tartsa. A futás után, még leizzadva, leült lakása erkélyén, levette a cipőjét és zokniját, elégedetten szemlélgette erős vádliját. Amint ott tetszelgett magának, egyszer csak összevonta ívesre szedett szemöldökét: lenyúlt a lábujjai közé és kivett közülük egy, az utca porától ott felgyülemlett retket. Eléggé csúfnak találta, nem méltónak őhozzá. Nézegette utálkozva, dörzsölgette az ujjai között, galacsint formázott belőlük, és már-már elpöckölte volna, amikor hirtelen sugallattól vezetve megszagolta.

            A retekgalacsin olyan bűzös volt, mint egy két hete rothadó bálnatetem a tengerparton. A nő könnyezni kezdett és sikoltva eldobta a koszt. Megtörölte a szemét, amiből egy nagy csipa jött ki, ami a reggeli alvás után maradt ott. Ez annyira megrémisztette, hogy berohant a fürdőszobába és az idegességtől elkezdett fosni. Bűzös lé áramlott ki szép kerek fenekéből, nagy sugárban: az előző este óta ott lötykölődött a beleiben, már akkor is, amikor egy bárban kacérkodott egy jóképű pasival.

            Miután befejezte az ürítést, észrevette törlés közben, hogy a végbelén pár szál sötét szőrszál lengedez, amiken a fos egy kevés maradéka még meglapult. Ezt olyan undorítónak találta, hogy (belélegezve ráadásul a heves fingások utáni bűzét) ráfordult a vécékagylóra és okádni kezdett. Szépen rúzsozott szájából ömlött valami sárga, savanyú lé, amit szintén nem talált túl vonzónak.

            Remegő lábakkal húzta le a vécét, levetkőzött, és elkezdett zuhanyozni. A hónaljával kezdte, mert nagyon büdösnek érezte. Azután épp a fülénél tartott, amikor a szivacs hatására kiesett belőle egy nagy, hosszú fülzsír-darab, épp rá a nő szép ívű szeméremdombjára, pont oda, ahol egy fertőzés első jelei kezdenek majd pár nap múlva mutatkozni, s ami miatt kezelésre fog majd járni egy orvoshoz, hogy megszüntessék a gombás folyását.

            Még jó, hogy épp nem menstruálok – gondolta, mert nem szerette, ahogy az alvadt vérdarabkák poshadt szaga megcsapja az orrát, amikor tampont cserél.

            Végül aztán, könnyedén elfeledve mindezt (tekintve, hogy bár szép nő volt, de ostoba és lélektelen, mint a tök) csinosan felöltözött szobaméretű ruhás- és cipősszekrényéből, parfümöt fújt magára. Ennek erős illata megcsípte az orrát, így tüsszentett, a torkából egy testes zöld slájm szakadt ki és landolt a zsebkendőjén, amire még egy nagy darab, sárga taknyot is kifújt (az orra peremén megült fikadarabot pedig akkurátusan letörölgette). A tükörbe nézett elégedetten, és elment randizni a város egyik leggazdagabb férfijával, aki utána ódákat zengett a nő szépséges testéről a barátainak.

           

(És még az emberek szólnak be nekünk, hát jó poén

– gondolta magában morogva a kisgörény,

de a mese után kényelmesen hátára terült,

és mamája oldalán álomba szenderült.)

 

5 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://hatvanypatkany.blog.hu/api/trackback/id/tr55578708

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gerry. 2008.07.21. 20:08:29

Valami ilyesmivel operálhat a Vatikán Pederaszta Zsoldosai című fiúegylet, illetőleg az Élet Értelme a Lyuk című enyhén homokos beütésű másik fiúegylet is. Avagy minden geek, ki kap a zsepiért a pixeles kalandok után. De ettől még persze jó, bár ez után kizárólag hagományörző módon kecskével dugna az ember. Mert megérdemli.

Hatványpatkány 2008.07.21. 20:48:45

Ezt a homokos/pederaszta vonalat nem értem, biztos, mert még konfirmálni se mentem reformátusként, szóval kimaradtam pár dologból.
És ne legyél naiv: a kecskénél, pár dolgot leszámítva, ugyanez van. De ők ráadásul nem is fürdenek.
Szóval én maradok ezeknél a bides nőknél, és igyexek nem gondolni szex közben a saját mesémre. Te pedig őrizd nyugodtan a hagyományokat :)
Mellesleg várom végre, hogy egy nő megírja a mesét a férfitest szépségeiről. Ez lenne a dolog lényege.

llindus 2008.07.22. 14:30:14

két dologgal azért finomítanám: 1. a kreol bőrű, kerek mellű etc. bombázók fenekén bármi is szeretne nőni, az általános esetben nem éri meg a lengedező szőrszál stádiumát (lsd. kül. szőrtelenítő eljárások), ill. 2. a gombás folyás többnyire hüvelyi eredetű fertőzések következménye, aminek a szép ívű szeméremdombon nincsenek látható jelei. a többi stimm.

Gerry. 2008.07.24. 17:08:13

De hogy miért kell publikusan kibeszélni a gyermekmolesztálási kalandokat, avagy próbálkozásokat...:P

Hatványpatkány 2008.07.25. 16:07:36

llindus, az első észrevétellel vitatkoznék, mert láttam én már karón varjút. a másodikban biztos igazad lehet, de mivel a mese valódi mondandója szempontjából nincs jelentősége, ezért hagyom, ahogy van.
süti beállítások módosítása