HTML

Patkánykodások

  • bogymon: Mit olvasok/unk, ha nem lesz hatvanypatkany.blog.hu? (2010.01.02. 13:01) A végtelenbe -- és tovább (Akik elmentek, 2009)
  • ShitIron: Üdv. Én amondó vagyok, hogy a halál után az van, mint mikor még meg se születtünk. Nincs semmi túlvilág csak vége és kész. (2009.12.19. 19:20) A Fehér Fény
  • llindus: jelenet: széchenyi tér, cuncimókus anyuka és kisgyerek, már totyog, de még nem beszél. anyuka: "gyere, kicsim, eszünk valamit a mekdonáldszban. gyerek: (szeretné reprodukálni, amit az anyja mondott) "Donnó...". mire anyuka kedves-korholó hangon kor... (2009.11.04. 12:01) A McDonalds nélküli ország
  • llindus: ugyanmár! de most komolyan... és egyébként is: a tojásos-békönös mekreggeli egyszerűen divine. ha tehetném, minden nap ezzel indítanék. kivéve persze, ha lángos van reggelire;) (2009.11.03. 23:38) A McDonalds nélküli ország
  • Hatványpatkány: A komoly félelmek kezdenek igazolást nyerni Shaq-et illetően az idénykezdő pár meccs után... Még a jámbor, agyonsérült (de egyebekben kiváló és nagyon szimpatikus) litván óriás: Ilgauskas is jobb nála egyelőre. 2009 van, nah. Nem 2002. Ezt én is ... (2009.11.03. 17:17) NBA Playoff 2009 – A nagydöntő
  • Hatványpatkány: Mohamed úgy döntött, továbbra sem jön a hegyhez, mert kicsi neki a leszállópálya (Puskás Stadion). Mr. McGuiness: ennél jobb kifogást nem sikerül előhalászni az iszákból? (2009.11.03. 16:21) U2-Zágráb-2009. 08. 09.
  • Hatványpatkány: Mi az, hogy "dölgött"? Valami nor-végét járó ló? (2009.10.21. 22:43) Meghülyült az A-ha
  • Gerry.: Hogy hívják a dölgött skandináv lovat? Osz-ló. Én kérek elnézést. (2009.10.18. 12:07) Meghülyült az A-ha
  • Hatványpatkány: Szerintem pedig épp a vallás akar tudománypótlékként fellépni (ld. kreacionizmus vs Darwin). Mellesleg, a "senki nem jött vissza, tehát ki mondaná meg, hogy nincs mennyország"-alapú logika azért nem jó, mert akkor pl. minden vallás megkérdőjelezhet... (2009.10.15. 20:03) A Fehér Fény
  • DepecheM: @Hatványpatkány: Azért merészeltem mindezt feleslegesnek, sőt SPEKULÁCIÓnak minősíteni, mert amíg senki nem jön vissza a túloldalról, addig a TAPASZTALATI tudomány (mert ez mi más lenne?) semmi bizonyosat nem állíthat. Mellesleg a szándékból, illet... (2009.10.13. 13:32) A Fehér Fény
  • Utolsó 20

Korábbi rágcsálnivalók

Korábbi rágcsálnivalók

A Patkány Éve

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

2009.07.08. 20:02 Hatványpatkány

Útikalauz kevésbé ismert filmekhez III.

Sir James Boring – Kastély a hegyen naplementekor a ködben

(Castle on the hill in the fog when sunset, 2007)

 

Az interjú 2008 őszén készült a Moondance filmfesztiválon.

 

HP: Sir James, az elmúlt években számos rendező próbálta megragadni a XIX. századi Anglia  unalmas, rémes, fűrészporos, mímelt, borzasztó [itt további 3 perc telik el hasonló jelzőkkel, a terjedelmi korlátok miatt kihagytam - HP] világát. Ön miért döntött úgy, hogy ismét epikus képekbe festi ezt a kátrányos, önmagába hullott, látszatvilágba ködlött (még 3 perc) korszakot?

JB: (pipázik) Well. Ezt még senki nem kérdezte meg tőlem. Ivory kollegám se, pedig ő aztán sokat tud erről a fattyadt, neutrális, szánalmakba fojtott (további 3 perc) időszakról. De hogy válaszoljak a kérdésre, uram (hörpint a teájából), íme a forgatókönyv egy oldala. Csak hogy ne essen kíváncsiskodásán valamiképpen olyatén csorba, amit nehéz lenne a későbbiekben orvosolni, netán enyhíteni olyasféle eszközökkel, amik netalántán nem is méltóztatnak létezni, esetleg, vagy netán, feltéve, de meg nem engedve. Well.

 

(nagytotál, viktoriánus szoba, megfelelő bútorok, esik az eső, felhők, köd, és miegyéb XIX. századi szükségesek)

 

Miss Carmella Cox: (hanyatt esik a kerevetre és sósborszeszt szipog): Ahh, elhagyott engem az én Henrym, miért, miért, ó, miért?

Miss Serenity Cox: (félhangosan a hatalmas, dús, kívánatos  [még 3 perc] mellei felett) Mer ronda vagy mint állat.

CC: Óh, húgom, szavad szólt netán?

SC: Csak alfelem szenveleg hangosan, bizonyára a babsalátától.

CC: Óh, jól van akkor. Nálad az egy cső két vége egyféle értelmet fúj, és szaguk sem divergál túlontúl.

(Balról besétál édesapjuk, Sir William Cox. Mivel rövidítve WC, évekig pereskedett Walter Closet-el a jogokért. Ezt hívják szar ügynek.)

WC: (együttérzően) Miért zokogsz, Carmella, magzatom az Úrban?

CC: Mert elhagyott Henry, az a cseppvesszején kevés vizet tapasztalt, szellemében bányába szorult senkifajzat.

SC: (mint fent) Mer akkora a segged mint Svájc összes sajtja.

CC: Húgom?

SC: Csak a szellő zengeti a zsenérokat.

WC: Leányom, jó hírem van. Délután idelátogat Sir Holefiller. Látásodat kívánja. Neve bár nem makulátlan, de zengzetes és egyértelmű. És szerfelett jómódú ő. Légy véle zsenge és szíves.

SC: (varrogat) Megbasz, oszt lelép ez is, mint a többi.

WC: Leányom?

SC: Az északi szél süvöltött csupán.

CC: (felpattan) De hiszen az egy kalandor! Hódításai számosak!

SC: (fel se néz) Nem ezt ugatom?

WC: Leányom?

SC: Az inas csengője szólt csak.

WC: Fogadd tisztességgel, Carmella. Minden bárány megtalálja a saját aklát végül.

CC: Hát legyen. Átöltözöm, hogy méltón fogadhassam ezt a nyakanyalottas fertelmet. De ígéretet ne várj tőlem, ó, atyám.Henry még túlontúl a szívemben lakozik.

WC: Az idő mindent megold. Henry is csak ködlepte gondolatfoszlány lészen egykoron. Fontold meg hát távlatokba révdő szándokod jól, leányom. (kivonul Carmellával)

SC: (magára marad, felugrik, a kézimunkája földre hull, ledobálja a ruháit, szexi fekete melltartó, alsó és csipkézett harisnya van rajta, szemlátomást borotválva van, a csípőjén tetoválás, a dereka karcsú, a csípője kerekded, a mellei óriásiak, ruganyosak, igazi kanca [ez itt most további 30 perc - HP]) Megőrülök itt. Ezek a társadalmi konvenciók. Senki nem veszi észre, hogy nő vagyok. Talán a szüffrazsett-mozgalom… Ó, Holefiller. Hogy húzna a véreres farkára az a kefélőgép. Addig szopnám, míg el nem párologna. Addig szexelnék vele, míg kiegyenesedne a talpam.

K: (komornyik, de inasnak is hívják, mivel kissé szikár): Teát, mylady?

SC: (egy nanomásodperc alatt felöltözik, visszaül és varr): Hogyne, Dagobert.

(kinn elkezd esni a hó)

 

JB: Nah? Hát nem szívbemarkoló? Well?

HP: ...Anyád. (további 3 perc)

 

 

 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://hatvanypatkany.blog.hu/api/trackback/id/tr581234911

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása